Branchepitch 2024

I går afholdt vi Serieskolen med DR Ultras branchepitch ude i DR koncerthuset, hvor 20 seje talenter pitchede deres 8 serieideer for DR og resten af branchen.

Tusind tak til alle jer talenter for jeres fantastiske, kreative og spændende pitches, som I fremførte med mod og overskud.

Mange tak til alle som deltog og var med til at gøre dagen helt særlig for talenterne og os samt til alle de mange undervisere, der har bidraget til talentudviklingsprocessen og hjulpet talenterne og deres projekter.

Stort tak skal også lyde til vores partnere; Aarhus Filmværksted, Odense Filmværksted, Open Workshop, Filmværkstedet / København, DR Ultra og Manuskriptskolen for Børnefiktion. Vi glæder os til at til at komme i gang med år 3.

Foto af Jacob Hansen

Læs mere om Serieskolen med DR Ultra på hjemmesiden: www.serieskolen.dk/ultra