Filmtalent Animation & Games

Filmtalent Animation & Games ApS blev stiftet i 2016 som et datterselskab til Fonden Filmtalent.

Formålet med Filmtalent Animation & Games er at udbrede og styrke betingelserne for talentudvikling inden for animation og spil i Danmark i samarbejde med Open Workshop og The Animation Workshop.

Filmtalent Animation & Games er et landsdækkende initiativ med et professionelt, fagligt og videns/erfaringsmæssigt tyngdepunkt i Viborg, hvor filmværkstedet Open Workshop står for driften af datterselskabets sekretariat.

Indsatsen udmøntes i de led af talentudviklingskæden, der ligger henholdsvis før videregående uddannelse (kompetenceudvikling af unge talenter) og efter videregående uddannelse (markedsmodning af professionelle talenter).

Aktiviteterne baseres på The Animation Workshops samarbejde med relevante uddannelsesinstitutioner, aktører og organisationer samt det tilknyttede inkubationsmiljø i Viborg.

Der er udarbejdet et workshop-katalog med animationsfokus, som tilbydes til skoler og institutioner i hele landet. Er du interesseret i at høre nærmere, kan du skrive til leder af Open Workshop Gry Lindebjerg på gli@via.dk.